OVI-SULI ELŐSEGÉLY TANFOLYAMOK

 

Nem lehet elég korán kezdeni!...

 

Óvodai elsősegély foglakozás

Kedves kis óvódás!

Szeretsz játszani, esetleg szeretnél segíteni másoknak? Lenne kedved egy jó mókához? Színezni, feladatokat megoldani és sokat beszélgetni? Akkor játszunk együtt!

Szívesen meglátogatlak az óvodában és viszem a barátaimat, Jocót és Gézukát. Hívd el Te is a barátaidat, minél többen leszünk, annál izgalmasabb lesz a játék!

Háromnapos foglalkozás keretén belül a gyermekek játékos feladatokon keresztül megismerkedhetnek az elsősegélynyújtás, a baleset megelőzés, segélykérés alapjaival.

 

Iskolásoknak

Többféle lehetőség is kínálkozik:

  • Elsősegély interaktív előadás formájában (1 vagy több osztály számára)
  • Kiscsoportos foglalkozások segítségével

 

Óvónőknek, tanároknak, védőnőknek

Az általam összeállított tananyag kifejezetten a gyermekek ellátását foglalja magába. Kiemelve az életkori baleseti sajátosságokat.

Az óvodai elsősegélynyújtás témakörében az óvónők megtanulhatják a 3-6 éves gyermekre leselkedő veszélyforrások elhárítását, a sérülések és a rosszullétek ellátását.

Az iskolai elsősegély tanfolyam során a résztvevők megtanulhatják a 6-14 éves korú gyermekekkel előforduló balesetek utáni elsősegélynyújtást. Az iskolán belül  előforduló balesetek mellett  a sport-, közlekedés-, kirándulással kapcsolatos baleseti veszélyforrások, megelőzésük és elhárításuk is szerepelnek a tananyagban.

 

Kérjen árajánlatot az alábbiak alapján:

  • Óvodai elsősegélynyújtás gyermekeknek
  • Óvodai elsősegély óvónőknek, védőnőknek
  • Iskolai elsősegély tanároknak
  • Iskolai elsősegély előadás

Az árak az oktatási helyszíntől, csoportlétszámtól és a kért tanyagtól függően változhatnak.

Érdeklődni: Horváth Katalin, 06/20 293-94-91 számon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen