Elsősegély tanfolyam mozgáskorlátozottak részére

 

 

A mozgáskorlátozottak részére tartandó tanfolyam ötletét egy nagyon kedves barátomnak köszönhetem, aki részt vett egy egészségeseknek tartott közúti elsősegély oktatáson. Mivel a tanfolyamon mindenkit egyformán szerettem volna megtanítani az elsősegély alapjaira, feladta nekem a leckét.

Elsőként azt kellett megnézni, milyen mozgásformákra képes. Milyen mértékben akadályozott a mozgásában. Tolókocsihoz kötött, vagy bot segítségével közlekedik, ezek a segédeszközök mennyire segítik vagy ép ellenkez?leg akadályozzák a sérült ellátása közben.

Rávilágított arra mikre kell odafigyelni a mozgáskorlátozottak oktatásánál. Egyénenként eltérő lehet a sérülés mértéke, ennek függvényében képesek az egyes feladatokat elvégezni. Időt energiát nem kímélve sikerült összeállítanunk egy speciális oktatási módot, hogy mindenki a lehető legtöbbet tudja megtenni az elsősegélynyújtás során.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az élmény dús tanfolyamainkra.

A tanfolyamon elhangzott anyagot, a tanfolyamra történő jelentkezéskor e-mail-ben kapják meg a tanulók.

Időigénye: 1 alkalmas (4 órás) intenzív tréning. Az óraszámok a létszámtól és az alapképzettségtől függően változhatnak, szükség estén módosulhat.

Helyszínről és időpontról érdeklődni:

Horváth Katalin 06/20 293-94-91 számon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen